Terug

infosessies:
Meer informatie

Zet de eerste stap naar werk in de Vlaamse Rand

Wat mag je verwachten van de gratis infosessie?

VDAB en Actiris helpen je op weg om een job te vinden in de Vlaamse rand en leggen uit welk taalniveau eraan gekoppeld is. Samen bekijken we je mogelijkheden en bepalen we een persoonlijk traject dat helemaal bij jou past. Of het nu gaat om een opleiding Nederlands of een Nederlandstalige (technische) beroepsopleiding in combinatie met begeleiding als je naar werk zoekt: je kan altijd op ons rekenen.

Geen Nederlands? Geen probleem!

Ken je nog geen Nederlands, dan is het vaak moeilijker om te solliciteren. Wees gerust: VDAB kan je helpen om de taal te leren en sneller aan een job te geraken. Er zijn heel wat mogelijkheden: van een intensief taalbad tot een beroepsspecifieke taalopleiding. Tijdens de infosessie bekijken we samen wat voor jou de beste optie is.

Hier vind je alvast meer info over de beschikbare cursussen.

Krijg begeleiding op maat

Iedereen is anders. Dus stemmen we onze dienstverlening af op jouw specifieke noden om een job te vinden. Hulp nodig bij de opmaak van je motivatiebrief of cv? Twijfel je over je voorbereiding voor een sollicitatiegesprek? Of weet je niet goed hoe je de juiste mensen kan aanspreken? Wij staan klaar met tips en advies.

Leer een beroep in de praktijk

VDAB organiseert ook beroepsopleidingen in verschillende sectoren, zoals bouw, horeca, verkoop, IT, zorg en transport. Ook werkplekleren - waarbij je opgeleid wordt in een echte werkomgeving - behoort tot de mogelijkheden. Samen met je VDAB-bemiddelaar maak je de juiste keuze.

Ontdek hier een overzicht van de beroepsopleidingen.