La périphérie recrute !

Een job in de Vlaamse rand? Dichterbij dan je denkt.

Op zoek naar werk?

Vlaanderen heet je welkom! Op minder dan 30 minuten van Brussel vind je tal van vacatures, van elektricien over winkelbediende tot werfleider. Je bent slechts een halte verwijderd van je nieuwe job. Perfect tweetalig hoef je zeker niet te zijn, vaak volstaat een basiskennis van het Nederlands.

Brussel beweegt

Op 16 november kan je in het Beroepenpunt terecht voor Brussel beweegt, een evenement van Actiris in samenwerking met het Beroepenpunt. Je krijgt er tips en info over zoeken naar werk in Vlaanderen en in Wallonië. Er zijn ook twee workshops waar je je voor kan inschrijven, maar snel zijn is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt. Rep je vandaag nog naar de inschrijvingspagina en wie weet werk je binnenkort wel in de rand of daarbuiten!

Schrijf je in voor een gratis infosessie.

Benieuwd of een job in de Vlaamse rand iets voor jou is, lekker dichtbij huis? En hoe je de zoektocht het best aanpakt? Schrijf je in voor een van onze infosessies. VDAB en Actiris helpen je graag op weg!

Vind een functie die bij je past.

In de Vlaamse rand rond Brussel zijn er heel wat werkaanbiedingen in verschillende vakgebieden. Of het nu gaat om sectoren als verkoop, persoonlijke dienstverlening, bouw,… Duizenden vacatures wachten op jou, en dat op minder dan 30 minuten van Brussel. Ontdek meer dan 20.000 aanbiedingen op onderstaande kaart. Je zult zien dat deze banen vaak dichterbij zijn dan je denkt. Dus waar wacht je nog op? Kies het beroep dat je graag wil uitoefenen en vergroot je kansen op een passende job door verder te kijken dan Brussel. 

Naar de jobmap

Nog niet overtuigd? ALLÉ ZEG?!

VDAB en Actiris

Wat is VDAB?

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) is de publieke tewerkstellingsdienst van Vlaanderen. Ons doel? Jou op alle mogelijke manieren helpen in je zoektocht naar werk. VDAB beheert een van de grootste jobsites met duizenden vacatures, organiseert opleidingen en biedt loopbaanbegeleiding aan. Zo stemmen we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt optimaal op elkaar af.

vdab.be

Wat is Actiris?

Actiris is de openbare tewerkstellingsdienst van Brussel. Woon je in de hoofdstad en ben je op zoek naar werk? Dan dien je je als werkzoekende in te schrijven bij Actiris. Je kan hier terecht voor al je vragen, informatie over opleidingen, vacatures en begeleiding naar werk. Wil je werken in Vlaanderen? Samen met VDAB begeleidt Actiris je naar een job in Vlaanderen.

actiris.brussels