De Brusselse ring zit vol talent! Haal het eruit met een vacature.

De Brusselse ring zit vol talent

Kijk eens verder dan de rand als je nieuwe medewerkers zoekt. Brussel barst van het talent, dat kan passen binnen je bedrijf. Zo dichtbij en zoveel diverse kandidaten met een open blik.

Wist je trouwens dat Actiris en VDAB samenwerken om Brusselse werkzoekenden vlotter aan het werk te stellen in Vlaanderen? VDAB biedt Brusselse werkzoekenden meer kansen om een job te vinden in Vlaanderen (of een Nederlandstalige omgeving in Brussel). 

Deze verschillende werkgevers vonden waardevol talent in Brussel.  Ze delen hun ervaringen en hun advies is duidelijk: Kijk verder dan de rand en vind talent dat past bij jouw bedrijf. Het ligt binnen handbereik.

Gianni, manager van de keukenafdeling bij IKEA Zaventem, benadrukt dat de diversiteit van het talent in Brussel bijdraagt aan de openheid en sociale interactie van de werknemers met klanten. Bekijk hierboven het volledige verhaal.

“Bij Dandoy krijgt talent de ruimte om te groeien.”, deelt Cécile, zaakvoerder van Dandoy. De diversiteit van medewerkers uit alle windstreken bevordert duidelijk de samenwerking in een internationale omgeving. Laat je inspireren en bekijk hierboven het volledige verhaal. 

 

Plaats je vacature

Actiris en VDAB staan klaar voor een match waar toekomst in zit. Contacteer ons voor meer informatie.

Wist je trouwens dat je vacatures automatisch gedeeld worden met Actiris? Zo zien ook Brusselse werkzoekenden je jobaanbiedingen!

Actiris kan je helpen om Brusselse kandidaten voor je vacature te vinden. Neem contact op met een consultant van Actiris om meer info te krijgen over de financiële steunmaatregelen die je kan ontvangen wanneer je een Brusselse werkzoekende aanwerft. 

 

Oplossingen op maat
 

Financiële steun voor je bedrijf

Wist je dat er financiële steunmaatregelen bestaan waardoor je een Brusselaar voordelig kan aanwerven? Zo kan je rekruteren zonder te hoge loonkosten!

Denk bijvoorbeeld eens aan activa.brussels. De formule van activa.brussels is eenvoudig: jij betaalt in de beginperiode slechts een deel van het salaris van je nieuwe medewerker, de rest wordt aangevuld door zijn uitbetalingsinstelling. Door via Actiris een Brusselse werkzoekende aan te werven, sta je vooraan in de rij om te kunnen genieten van de premie activa.brussels. We stellen je meteen enkele kandidaten voor die aan de juiste voorwaarden voldoen. Ontdek alles over activa.brussels op de website van Actiris!

Opleidingen voor je kandidaat

Iemand gevonden die je onderneming kan komen versterken, maar er is nog werk aan zijn of haar competenties? Wil je de ICT- of talenkennis van je medewerkers bijschaven? Of zoek je een beroepsopleiding om extra knepen van het vak bij te brengen? Dat kan, via de ICT-cheques, taalcheques of opleidingscheques.

Oplossingen voor de kandidaat én je bedrijf

Ook een opleiding op de werkvloer is mogelijk! Zo kan je nieuwe medewerker meteen bij je aan de slag terwijl hij ook nog een opleiding krijgt. Denk bijvoorbeeld aan werkplekleren met de individuele beroepsopleiding (IBO), lessen Nederlands met een coach op de werkvloer én op maat van je bedrijf (IBO-T), maatwerkopleidingen voor technische opleidingen of intensieve taalbaden.

Of waarom geef je een werkzoekende geen eerste werkervaring in je bedrijf? Dankzij de First-stage kan je aan bijzonder voordelige voorwaarden een laag of gemiddeld opgeleide jongere aannemen en hem opleiden in functie van de behoeften van je bedrijf. Zo heeft de jongere in één klap ook een belangrijke eerste beroepservaring.

Contacteer ons

"Waarom we rekruteren in Brussel? Het brengt ons naar een grote markt van talent en het helpt ons gewoon om onze vacatures in te vullen", vertelt John, zaakvoerder van Ecoworks, die verschillende getalenteerde medewerkers uit Brussel heeft verwelkomd in zijn team. Ontdek zijn inspirerende verhaal.

Actiris en VDAB staan klaar om samen met jou het talent uit Brussel te halen. 

Contacteer ons voor meer informatie.